Profil:   6652  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1982-09-09
Højde 166
Vægt 59
Sprog engelsk - lidt
Job type marketing
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, sjov, målrettet, arbejdsom, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, kunst, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     36-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, seriøs, åbenhjertet, stabil, romantisk