Profil:   6672  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1967-05-27
Højde 168
Vægt 53
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, elsker børn, sød, feminin, åben og positiv, aktiv, en stille og rolig person, smilende, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, sporty, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ærlig, sporty, familiemenneske