Profil:   6699  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1975-12-14
Højde 167
Vægt 53
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, åben og positiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at danse, elsker at læse, elsker at synge, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en trofast, varm, romantisk og kærlig kvinde. Jeg er et stort familiemenneske og kan lide at være sammen med min familie. Drømmer om ægteskab med trofast, monogam og udadvendt mand op til 55 år, med/uden børn, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie. Mine interesser er naturen, dyr, motion, fitness, svømning, friluftsliv, madlavning, læser meget, er glad for stille hjemmehygge aften med stearinlys, god jazzmusik og film. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, familiemenneske