Profil:   6711  


 
Land Russia
By Cheliabinsk
Fødselsdato 1982-03-08
Højde 171
Vægt 62
Sprog engelsk - lidt
Job type manager
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, sjov, varm, aktiv, følsom, arbejdsom, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-50

Børn :     uden børn

Du er :     rar, ansvarlig, trofast, arbejdsom, målrettet, elsker børn, familiemenneske, stabil