Profil:   6716  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1991-07-23
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, en tur i biffen, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske