Profil:   6722  


 
Land Russia
By Novgorod
Fødselsdato 1953-12-14
Højde 168
Vægt 75
Sprog engelsk - lidt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, frisk, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, design, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I have a family living in Denmark so I have a possibility to come and visit them anytime. I would really like to meet a kind man to a serious relationship. I am good at painting and embroidery and sell my collection sometimes on the exhibitions.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     60-75

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, seriøs, stabil