Profil:   6723  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1991-12-19
Højde 169
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, spansk
Job type tolk
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     28-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, elsker børn, høflig, familiemenneske, stabil, romantisk