Profil:   6728  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1991-10-12
Højde 175
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type butiksassistent
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, venlig, feminin, en stille og rolig person, smilende

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, sport, design, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Mit navn er Ksenia. Jeg er en sød, ærlig, givende og kærlig russisk kvinde. Interesser: mit hjem, børn, madlavning, litteratur, kunst, historie, naturen og motion. Jeg søger en god, kærlig og ærlig dansk mand, der vil giftes med mig. Din alder, højde og vægt er underordnet blot du har et rart og venligt sind. Har du efter disse få ord fået lyst til at lære mig nærmere at kende, så send mig et par ord og jeg svarer så hurtigt jeg kan. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt, da jeg elsker børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     28-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, uden dårlige vaner, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil