Profil:   6731  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1970-07-20
Højde 163
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mine interesser :     elsker at lave mad, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker børn

Mere om mig :     Jeg er en frisk, åben, feminin og humoristisk kvinde. Jeg elsker musik, dans, gå til koncerter, en tur i biografen, fitness, cykling, gåture, rejser og tilbringe min fritid sammen med familien. Jeg søger en opmærksom mand til ægteskab, som er i stand til både at elske og blive elsket, som elsker børn og familieliv. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring