Profil:   6732  


 
Land Belarus
By Vitebsk
Fødselsdato 1975-10-12
Højde 168
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type økonom
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en følsom og kærlig kvinde med en god sans for humor. Elsker børn, kæledyr, madlavning og hjemlig hygge. Mine interesser er svømning, fitness, gåture, friluftsliv, picnics, at danse, film, musik og bøger. Du er en dansk mand op til 55 år, varm, kærlig og seriøs. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, seriøs, familiemenneske