Profil:   6739  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1973-11-13
Højde 160
Vægt 52
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, rar, en stille og rolig person, frisk, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, stabil