Profil:   6750  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1971-07-30
Højde 169
Vægt 79
Sprog engelsk - godt
Job type Socialrådgiver
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, rar, en stille og rolig person, smilende, reserveret, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-58

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sjov, sund livsstil, familiemenneske, stabil, romantisk