Profil:   6756  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1968-11-21
Højde 170
Vægt 55
Sprog engelsk - godt, italian
Job type læge
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, feminin, åben og positiv, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a sociable, tolerant, caring, gentle, affectionate and understanding woman. I really like to study, I love sports: fitness, leading a healthy lifestyle. I am a good cook. I like to travel. I like going to theaters, concerts as well. I like to dance. I have an adult son, he lives separately in USA. I speak English and Italian.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, varm, ærlig, sund livsstil, åbenhjertet, stabil