Profil:   6760  


 
Land Belarus
By Mogilev
Fødselsdato 1985-08-02
Højde 163
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type farmakonom
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, frisk, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     29-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, elsker børn, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk, stabil