Profil:   6791  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1975-07-07
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type Bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, trofast, åbenhjertet, familiemenneske, stabil