Profil:   6792  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1978-09-14
Højde 174
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - godt
Job type ejendomsmægler
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, arbejdsom, elsker børn, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil