Profil:   6794  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1986-10-01
Højde 168
Vægt 52
Sprog engelsk - lidt
Job type ingeniør
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, aktiv, målrettet, arbejdsom, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, god musik, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     32-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, elsker børn, familiemenneske, stabil, romantisk