Profil:   6798  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1973-03-26
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type økonom
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, høflig, familiemenneske, stabil