Profil:   6806  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1988-03-16
Højde 167
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, elsker at rejse, sport, yoga, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     34-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sporty, attraktiv, en stille og rolig person, stabil