Profil:   6832  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1988-07-28
Højde 162
Vægt 52
Sprog engelsk - godt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, følsom, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, seriøs, høflig, en stille og rolig person, stabil