Profil:   6846  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1964-07-02
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type Læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, frisk, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-70

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, familiemenneske, stabil