Profil:   6857  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1963-02-08
Højde 160
Vægt 65
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type frisør
Partnerstatus fraskilt
Børn 3
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, smilende

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    

Hej. Jeg hedder Julie og er en glad smilende, sjov, frisk, positiv, romantisk,  intelligent, humoristisk, ungdommelig og velsoigneret kvinde. Som person er jeg  ærlig,  kærlig,  trofast, stille og rolig, og jeg hår et hjerte af guld :) Jeg elsker min job og har meget energi og livsglad menneske der gerne nyder livet. Jeg har styr på det jeg skal, kan li at holde mig i form, både fysisk og mentalt og er loyal. Elsker hygge, at rejse, lange gåture, og middag for to. Jeg er ikke ryger. Har tre voksne ikke-hjemmeboende børn og har boet fast i Danmark i de sidste 30 år. Jeg søger ham som har styr på sit liv, sød, dejlig aktiv og naturlig mand, ærlig, kærlig, fordomsfri, tolerant, respekt for andre, og nede på jorden, ordentlig. Du søger den sidste kæreste og den bedste ven, så kan vi være der for hinanden...inspirere hinanden... ingen er perfekte :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, åbenhjertet