Profil:   6864  


 
Land Russia
By Volgograd
Fødselsdato 1972-09-15
Højde 175
Vægt 65
Sprog engelsk - lidt
Job type fitnessinstruktør
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, elsker børn, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, målrettet, arbejdsom, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, elsker at rejse, sport, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I`d like to meet the kind, nice, reliable person who will find a key from my heart and become my spouse for the whole life. He must love kids and sports either. I`m a kind, communicable, cheerful and modest lady with a warm heart. In people, I estimate such qualities as reliability, responsibility, honesty, and ambitiousness. I`m very active and like to travel, open to a new things and like to learn everything new. I never give up and believe our life in our hands. I do like sport and all activities.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, målrettet, sporty, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil