Profil:   6868  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1978-02-11
Højde 160
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type tandlæge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-50

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, romantisk