Profil:   6873  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1982-09-11
Højde 180
Vægt 66
Sprog engelsk - lidt
Job type salgskonsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, aktiv, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, loyal, sporty

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, design, diskoteker, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-47

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, romantisk