Profil:   6875  


 
Land Russia
By Krasnoyarsk
Fødselsdato 1979-08-24
Højde 163
Vægt 54
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, målrettet, sporty, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil, romantisk