Profil:   6881  


 
Land Russia
By Kemerovo
Fødselsdato 1980-09-22
Højde 162
Vægt 62
Sprog engelsk - meget lidt
Job type florist
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sporty, elsker børn, seriøs, familiemenneske, humoristisk, stabil, romantisk