Profil:   6883  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1986-05-18
Højde 175
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type reklamekonsulent
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, romantisk, feminin, sjov, aktiv, målrettet, intelligent, høflig, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, sporty

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :       I am a kind, loyal, loving, caring, warm, understanding, diplomatic and faithful and romantic person with a positive attitude to life and a good sense of humour. I like visiting cafés and restaurants for a dinner out in town – but also home cosiness with a good glass of wine and tasty meal in the weekends. I like to travel and learn new cultures and experience the world. I am looking very seriously for a husband for marriage… I would love to share a life full of love, mutual respect, harmony and a positive attitude to life. If you are interested, I would love to hear from you.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     34-40

Du er :     rar, varm, sporty, seriøs, familiemenneske, stabil