Profil:   6887  


 
Land Italy
By Rome
Fødselsdato 1986-07-22
Højde 154
Vægt 50
Sprog engelsk - flydende, italian
Job type Økonom
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fremmede sprog, fotografering, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     About me: Artistic, convivial, funny. A special passion for travel. I like to take pictures and take pictures, dance, and also learn foreign languages. I want to meet a sincere, intelligent, versatile man till 41 years old with a strong-willed character who is able to take responsibility for himself and his family. I'm attracted to a man with such qualities as self-confidence, the ability to make strategic decisions and find non-standard solutions in difficult life situations. Be able to compromise. It's great, if a man leads a healthy lifestyle, and be passionate about any sport, as amateur level or professional.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-41

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, elsker børn, seriøs, attraktiv, stabil