Profil:   6893  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1974-12-01
Højde 170
Vægt 56
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, aktiv, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at rejse, sport, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, seriøs, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil