Profil:   6921  


 
Land Ukraine
By Poltava
Fødselsdato 1986-04-26
Højde 168
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type økonom
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, elsker børn, venlig, sød, feminin, sensitiv, livsglad

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, sport, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am kind, honest, positive, friendly , affectionate. I like children. My hobbies are sports, movies and walks. I would like to meet a family oriented, kind, caring, clever and generous, loving, responsible and romantic man for serious relations.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, seriøs, familiemenneske