Profil:   6937  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1988-10-16
Højde 172
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type journalist
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, målrettet, frisk, kreativ, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, stabil, romantisk