Profil:   6949  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1975-05-12
Højde 160
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, rar, smilende, høflig, sensitiv, ærlig og åbenhjertet, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, sport, elsker at læse, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, sund livsstil, familiemenneske, stabil