Profil:   6965  


 
Land Russia
By Tomsk
Fødselsdato 1988-12-17
Højde 165
Vægt 67
Sprog engelsk - godt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, en stille og rolig person, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-48

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, arbejdsom, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk