Profil:   6972  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1972-04-08
Højde 162
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type musiklærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, målrettet, intelligent, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-57

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil