Profil:   6994  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1974-06-11
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, sjov, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk