Profil:   7010  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1963-07-28
Højde 175
Vægt 68
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, rar, arbejdsom, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, charmerende, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, trofast, åbenhjertet, familiemenneske, stabil