Profil:   7019  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1991-07-23
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, stabil