Profil:   6131  


 
Land Russia
By Petrozavodsk
Fødselsdato 1969-05-09
Højde 166
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en sød, venlig, trofast og glad kvinde. Jeg bor og arbejder som læge her i Petrozavodsk, som ligger i Karelia ca. 1 times kørsel fra den finske grænse. Jeg er kærlig, optimistisk, ærlig og romantisk. Mine interesser er motion, naturen, dyr, venner, børn, familie, rejser, madlavning, film og hjemlig hygge. Jeg ønsker ægteskab med flink og udadvendt mand, der sammen med mig kunne tænke sig at skabe en familie fuld af varme og kærlighed. Jeg taler engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring