Profil:   7025  


 
Land Belarus
By Grodno
Fødselsdato 1995-05-10
Højde 170
Vægt 80
Sprog engelsk - lidt
Job type software ingeniør
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, varm, aktiv, smilende, arbejdsom, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     26-37

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil