Profil:   7031  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1984-03-12
Højde 172
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type salgsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, arbejdsom, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk

Mine interesser :     elsker at lave mad, blomster, naturen, lange ture langs stranden, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, elsker børn, høflig, familiemenneske