Profil:   7044  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1987-05-15
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type negletekniker
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, arbejdsom, intelligent, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     34-42

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, ærlig, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske