Profil:   7054  


 
Land Kazakhstan
By Almaty
Fødselsdato 1985-10-10
Højde 167
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, rar, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, elsker at rejse, sport, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, seriøs, familiemenneske, stabil