Profil:   7062  


 
Land Russia
By Vologda
Fødselsdato 1975-12-10
Højde 156
Vægt 63
Sprog engelsk - meget lidt, italian
Job type jurist
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, opmærksom, feminin, aktiv, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, sensitiv, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I’m feminine, decent, very kind, cheerful, I always smile, have a good a sense of humor, also optimistic, intelligent, educated, purposeful. I love home comfort, but at the same time I am easy outgoing and I can quickly start on a trip. I like learning new things and I read a lot. I hope to meet here a simple decent man with a desire to start a serious relationship, kind, caring, responsible, with a sense of humor and patient to female weaknesses :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ærlig, sjov, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, stabil