Profil:   7065  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1972-10-01
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type apoteksassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, rar, smilende, arbejdsom, intelligent, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, gåture i skoven, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, fremmede sprog, håndarbejde

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Natalia. Jeg er en slank og ungdommelig kvinde i min bedste alder. Jeg bor i Novosibirsk og arbejder som apoteksassistent. Jeg er uddannet farmakonom. Jeg har styr på mit liv, men mangler dig: En varm, kærlig, forstående og trofast mand. Jeg har mange interesser, såsom madlavning, havearbejde, musik, bioture og dejlige naturoplevelser, som en god tur i skov og ved strand. Jeg elsker hjemlig hygge, håndarbejde og er et stort familiemenneske. Jeg holder mig i god form og er ikke-ryger. Jeg drømmer om at elske og blive elsket. Det vigtigste er, at jeg kan stole på dig. Børn ingen hindring. Jeg taler og skriver flydende engelsk og glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-70

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, seriøs, familiemenneske, stabil