Profil:   7074  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1976-05-03
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk