Profil:   7094  


 
Land Belarus
By Gomel
Fødselsdato 1979-11-27
Højde 160
Vægt 47
Sprog engelsk - lidt
Job type salgsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, høflig, livsglad, familiemenneske, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en åben, kærlig, frisk, sød, udadvendt og aktiv kvinde, har begge ben på jorden. Fraskilt med en halvvoksen søn på 17 år. Interesserer mig for naturen, sport og musik. Holder af familielivets glæder, med tosomhed og hygge, er en god kok. Af karakter er jeg omsorgsfuld og opmærksom, venlig og ligefrem, ryger ikke og drikker gerne et godt glas vin til en god middag. Jeg drømmer om ægteskab med frisk, monogam og udadvendt fyr op til 50 år, som har lyst til at blive en familie. Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Skriv og du vil ikke fortryde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, elsker børn, familiemenneske, stabil