Profil:   7104  


 
Land Belarus
By Gorki
Fødselsdato 1996-07-05
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, følsom, smilende, arbejdsom, høflig, livsglad, familiemenneske, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     25-35

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, ærlig, elsker børn, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil