Profil:   7111  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1986-06-12
Højde 167
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske