Profil:   7114  


 
Land Ukraine
By Zhitomir
Fødselsdato 1982-12-12
Højde 170
Vægt 51
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, romantisk, feminin, smilende, livsglad, optimismistisk, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, elsker at danse, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     My friends say: 'She is simple, but inviting, she has a zest, she is good-hearted, womanly, well-balanced and with a good sense of humor.' Besides, I am curious, so I love to know interesting things in the life and to develop as a person. My hobbies : I'm keen on sport - I go to fitness club . I like studying foreign languages. I keep a healthy and active lifestyle. In my free time I prefer to go to the cinemas, concerts, to walk near waterfalls and in the parks. About partner : I would like to meet a man to whom I am ready to give my care, love and tenderness. With whom I will enjoy life together. It is important to me a man to be loyal, decent, kind - hearted, even tempered.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     34-52

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, trofast, en stille og rolig person, humoristisk